Dit theaterseizoen neemt Muziekvereniging Excelsior u mee naar de ‘glitter en glamour’ van Hollywood. Op zaterdagavond 7 en zondagmiddag 8 december kunt u in Theater de Storm genieten van de mooiste filmmuziek tijdens ´Movie Highlights´. De kaartverkoop voor deze veelbelovende productie is al van start gegaan!

Indrukwekkende filmmuziek Het ruim 85-koppige harmonieorkest onder leiding van Henk-Jan Heijnen brengt, met medewerking van diverse solisten, prachtige meeslepende stukken ten gehore van de grote componisten van filmmuziek. John Williams (‘Star Wars’), Hans Zimmer (‘Gladiator’), Howard Shore (‘The Lord of the Rings’) en Ennio Morricone (‘Once upon a time in the west’) schreven soundtracks voor de grootste blockbusters die door iedereen herkent zullen worden. Daarnaast brengt het orkest tijdens `Movie Highlights´ ook enkele onbekende pareltjes uit de filmmuziek ten gehore. Hierdoor kan het publiek genieten van een herkenbaar maar ook verrassend muzikaal programma.

Samenwerking met solisten en koor Ook voor dit concert heeft Excelsior weer de samenwerking opgezocht met diverse partijen. Zo wordt er samengewerkt met diverse solisten en het Woolds Mansleu Koor. Net als bij de succesvolle ‘Oud Winterswijk concerten’ wordt er gewerkt met een krachtige combinatie van beeld en muziek. André te Hennepe zorgt voor prachtige filmbeelden waardoor dit theaterconcert echt een totaalbeleving wordt.

Kaartverkoop Kaarten voor ‘Movie Highlights’ op zaterdag 7 december om 20:15 uur en zondag 8 december om 14:30 uur kosten € 15,00. De kaarten zijn te verkrijgen via Theater de Storm, zowel aan de kassa, als telefonisch via 0543-519285 en via de website www.theaterderstorm.nl. Daarnaast worden er ook kaarten verkocht bij Oonk Speciaalzaak aan de Misterstraat 47. Bemachtig snel uw kaarten voor deze unieke en aansprekende productie, want op = op!

Een impressie van ´Oud Winterswijk´.

Deel deze pagina...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin