Skip to content

In memoriam Kitty Wieskamp

Afgelopen weekend bereikte ons het droevige nieuws, dat Kitty Wieskamp is overleden. Vrouw, moeder van onze leden Wim en Marleen Wieskamp.

Kitty is nooit muzikaal actief geweest, maar als trouwe supporter en vrijwilligers was zij des te actiever en betrokken bij Excelsior. Zij wist haar passies te verbinden met Excelsior. Als creatieve liefhebber van planten en bloemen, heeft zij vele jaren de kerstbakjes gemaakt, die Excelsior jaarlijks aan haar vele relaties schenkt. Ook heeft zij Wim veel geholpen bij het kopiëren van eindeloos veel muziekpartijen.

Maar bovenal zullen wij ons Kitty herinneren om haar grote verdienste voor de verkoop van tweedehands boeken. Het was Kitty als boekenliefhebber een doorn in het oog, dat mooie, goede boeken als oud-papier werden vernietigd. Het was dan ook haar plan en initiatief om gebruikte boeken in te zamelen en een tweede leven te gunnen. Eerst alleen via de speciale boekenmarkten, later ook binnen haar eigen winkel. Hiermee deed zij vele lezers een groot plezier. En tevens werd met de verkoop de kas van Excelsior gespekt.  Met deze opbrengst is in de loop der jaren veel mooie bladmuziek aangeschaft.

Hoewel Kitty de laatste tijd niet zelf meer actief kon deelnemen aan het sorteren en verkopen van de boeken, heeft haar mooie initiatief een vervolg gekregen. Hiermee blijft Kitty behalve in herinnering, ook in de toekomst haar bijdrage leveren aan Excelsior. Wij zijn haar hiervoor blijvend dankbaar.

Wij wensen Wim, Marleen en de overige familieleden heel veel sterkte met dit verlies.

Deel deze pagina...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin