Muziek & Zo start weer, 10 lessen muziekplezier

Al twee jaar genieten kinderen volop tijdens het project Muziek & Zo, georganiseerd door Muziekvereniging Excelsior. Goede reden om ook dit jaar wederom te starten met een nieuwe editie.

Het project Muziek & Zo is een samenwerkingsverband tussen de basisscholen in Winterswijk en Muziekvereniging Excelsior.  Dit project vormt een perfecte aanvulling op de AMV-lessen die vanuit Boogie Woogie worden verzorgd op school.  Op maandag 8 oktober start een nieuwe editie van Muziek & Zo.

In tien (buitenschoolse) lessen wordt op een grappige, aantrekkelijke en laagdrempelige manier kennisgemaakt met blaas- en slagwerkinstrumenten. De nadruk ligt op samenspel, het kennismaken met muziekinstrumenten en bovenal het ervaren van het plezier van samen muziek maken. De lessen worden gegeven aan leerlingen van groep 4 en 5 onder leiding van muziekdocent en fluitiste Miranda Loff. Leerlingen in de leeftijd van 7 tot 9 jaar van alle basisscholen in Winterswijk en omgeving zijn van harte welkom op de maandagmiddagen in MFA Pelkpark. De lessen zijn van 14.30 tot 15.15 uur. De kinderen kunnen dus direct vanuit school aansluiten. In december wordt het project afgesloten met een spetterend optreden voor publiek!

Leerlingen die na de cursus graag door willen gaan op klarinet of slagwerk betalen het eerste jaar geen contributie aan Excelsior. Alle leerlingen die zich na de cursus aanmelden bij Excelsior krijgen, ongeacht het instrument dat ze kiezen, het cursusgeld retour.

De kosten voor Muziek & Zo bedragen €25,-. Dit is inclusief het gebruik van instrumenten en lesmaterialen. Voor aanmelding of vragen over Muziek & Zo is Linda Colenbrander bereikbaar via opleiding@excelsior-winterswijk.nl of 06 – 122 729 56.

Muziek jeugd Excelsior groep 4 en 4

Deel deze pagina...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin