Op reis met harmonieorkest Excelsior naar ‘Wonder der Natuur’

Op zaterdag 17- en zondag 18 december brengt het harmonieorkest van Muziekvereniging Excelsior de natuurwonderen naar Theater de Storm. Tijdens dit theaterconcert neemt het orkest u mee naar de prachtige natuur die de wereld rijk is, maar ook naar de ingrijpende veranderingen hiervan.

Wonder der Natuur

Van de liefde voor onze planeet, de schoonheden, de rust en het avontuur dat het kan bieden, naar de klimaatverandering die al het moois onder druk zet. Het kleurrijke regenwoud, de kille ijskappen, de wonderlijke onderwaterwereld met de prachtige dieren die daar wonen, maken dat de wereld eindeloos veel te bieden heeft.

In de voorstelling, genaamd Wonder der Natuur, laat Excelsior zien hoe mooi de wereld is, maar ook waarom het belangrijk is daar zorgvuldig mee om te gaan. De schoonheid van onze planeet komt nog meer tot zijn recht door de omlijsting met prachtige en pakkende muziek door het orkest van Excelsior. Zo afwisselend als de natuur is, zo ook het muzikale programma. Hierdoor is voor iedere liefhebber van harmoniemuziek wat wils!

Theater en muziek

Voor dit theaterconcert is de samenwerking opgezocht met diverse solisten. Het muzikale programma wordt aangevuld door zang en spoken word. Daarnaast wordt door de medewerking van een regisseur gezocht naar nieuwe ideeën om muziek en het theater samen te brengen. Daardoor wordt het publiek meegenomen in een inspirerend en innoverend concert, waarbij muziek en theater op een verassende manier gecombineerd gaan worden.

Kaartverkoop

De concerten worden uitgevoerd op zaterdagavond 17 december vanaf 20.15 uur en zondagmiddag 18 december vanaf 13.30 uur in Theater de Storm. De kaarten zijn verkrijgbaar via de website of kassa van Theater De Storm (www.theaterdestorm.nl) en kosten €17,50. Deze prijs is inclusief garderobe en één drankje. Donateurs krijgen op vertoon van hun donateurskaart € 2,50 korting per kaart op maximaal 2 kaarten. Voor beide voorstellingen zijn nog kaarten verkrijgbaar, maar wacht niet te lang met het kopen want op=op!

Het harmonieorkest van Excelsior tijdens een eerder theaterconcert.
Deel deze pagina...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin