De boekenopslag van Excelsior zit weer bomvol! Vele dozen met diverse soorten boeken staan te wachten op “Excelsiors Tweedehands Boekenhal”. Deze tweedehands boekenmarkt wordt op 12 oktober opnieuw georganiseerd in MFA Pelkpark.

De laatste jaren is dit succesvolle evenement van muziekvereniging Excelsior bekend geraakt bij vele boekenliefhebbers, die de hele dag kunnen snuffelen tussen de vele soorten boeken; van romans en thrillers tot themaboeken over flora en fauna, techniek, religie, poëzie en diverse hobbyboeken. Een speciaal gedeelte van de zaal zal ingericht worden met kinderboeken. Er zijn boeken voor de allerkleinsten, de beginnende lezers, gevorderde lezers en ook tieners. En in diverse categorieën: zelfstandig lezen, educatief, creatief, prenten-, sprookjes- en pop-upboeken. De boeken zijn zorgvuldig uitgezocht en gesorteerd.

Succesformule

De boekenmarkt van Excelsior heeft met de voorgaande edities al vele bezoekers blij gemaakt met mooie tweedehands boeken voor spotprijsjes van €0,50 tot maximaal €3,50. Ook zijn er speciale acties deze dag. Een tas vol kinderboeken kost slechts €5,-, waarbij geldt: hoe voller de tas, hoe beter! Volwassen (streek)romans kosten slechts €1, per stuk en zes voor €5,-. De deuren zijn open vanaf 10.00 uur, dus wees er snel bij, want op = op!

Goed doel

Boeken kopen levert dubbel voordeel op! Bezoekers kunnen hun persoonlijke bibliotheek aanvullen en Excelsior kan haar muziekbibliotheek uitbreiden. Van de opbrengst worden namelijk, onder andere, nieuwe muziekstukken gekocht. Zo kan Excelsior in de toekomst weer mooie concerten verzorgen.

Boekeninzameling

De zolder opgeruimd, volle kasten leeggeruimd? Grote hoeveelheden boeken kunnen opgehaald worden. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Wim ten Pas, tel.nr. 06 22 74 54 69. Overgebleven boeken kunnen ook langs worden gebracht. De inzamelings- en opslaglocatie is gevestigd in een loods aan de Narcisstraat 2 in Winterswijk. Hier zijn regelmatig op maandag de vrijwilligers van Excelsior aanwezig. Bel voor exacte data en tijden met eerder genoemd telefoonnummer.

De deuren van MFA PelkPark aan de Hakkelerkampstraat in Winterswijk worden op 12 oktober om 10.00 uur geopend. Het Tweedehands Boekenhal duurt tot 15.00 uur.

Deel deze pagina...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin