Tweedehands boekenverkoop, tiende editie

Een bijzondere mijlpaal: De tiende editie van “Excelsiors Tweedehands Boekenhal” staat weer voor de deur. Deze tweedehands boeken verkoop wordt op zaterdag 13 oktober georganiseerd in de grote hal van MFA Pelkpark. De laatste jaren is deze boekenverkoop van muziekvereniging Excelsior alom bekend geraakt bij vele boekenliefhebbers. Liefhebbers komen uit de hele regio om de hele dag te snuffelen tussen de vele soorten boeken; van romans en thrillers tot kookboeken en themaboeken over flora en fauna, techniek, religie, poëzie en diverse hobbyboeken.

Kinderboekenweek

Deze tiende editie valt samen met de landelijke kinderboekenweek. Daarom wordt een deel van de zaal speciaal ingericht met kinderboeken. Er zijn boeken voor de allerkleinsten, de beginnende lezers, gevorderde lezers en ook tieners. En in diverse categorieën: zelfstandig lezen, educatief, creatief, prenten-, sprookjes- en pop-upboeken. De boeken zijn zorgvuldig uitgezocht en gesorteerd.

Boeken voor aantrekkelijke prijzen

De boekenmarkt van Excelsior heeft met de voorgaande edities al vele bezoekers blij gemaakt met mooie tweedehands boeken voor spotprijsjes van €0,50 tot maximaal €3,50. Ook zijn er speciale acties deze dag. Een tas vol kinderboeken kost slechts €5,-, waarbij geldt: hoe voller de tas, hoe beter! Volwassen (streek)romans kosten slechts €1, per stuk en zes voor €5,-. Het Tweedehands Boekenbal start om 10.00 uur, dus wees er snel bij, want op = op!

Dubbel voordeel

Boeken kopen op het Tweedehands Boekenhal levert dubbel voordeel op! Bezoekers kunnen hun persoonlijke bibliotheek aanvullen en Excelsior kan haar muziekbibliotheek uitbreiden. Van de opbrengst worden, onder andere, nieuwe muziekstukken gekocht. Zo kan Excelsior in de toekomst mooie, verrassende concerten blijven verzorgen.

Praktisch

De deuren van MFA Pelkpark aan de Hakkelerkampstraat in Winterswijk openen zaterdag 13 oktober om 10.00 uur. Het Tweedehands Boekenhal duurt tot 16.00 uur.

Boeken over?

De zolder opgeruimd, volle kasten leeggeruimd, of gaat u verhuizen? Heeft u boeken over die u nooit meer leest, vindt u het zonde om ze weg te gooien. Wilt u iemand het leesplezier gunnen en tegelijkertijd muziekvereniging Excelsior steunen? Wij komen ze met plezier ophalen. U mag hiervoor contact opnemen met Wim ten Pas, tel.nr. 06 22 74 54 69.

U mag de boeken ook zelf komen afgeven. Onze “boekenvrijwilligers” zijn iedere 1ste en 3de  maandag van de maand aanwezig in de boekenloods op het terrein van Garage Veldboom aan de Narcisstraat 2 in Winterswijk.

Tweedehands boeken verkoop Excelsior

Deel deze pagina...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin