Vacature communicatie / PR / marketing talent

Excelsior is een actieve- en vitale vereniging, met circa 175 leden, waarvan bijna de helft jonger dan 18 jaar. Excelsior vormt al ruim 110 jaar een gewaardeerd onderdeel van de Winterswijkse samenleving.  Hoogtepunten in de recente geschiedenis van Excelsior zijn de organisatie van het Zandsculpturenfestival met ruim 50.000 bezoekers, grootschalige concerten en theaterproducties, alsmede een 8-daagse concertreis met 76 muzikanten naar China in oktober 2017.

Wij zijn op zoek naar een:

COMMUNICATIE / PR / MARKETING TALENT

 

Ben jij een communicatiespecialist of hiervoor in opleiding? Heb je een passie voor schrijven? Ben je creatief met taal en werk je graag samen met enthousiaste mensen? Houd jij van sociale media? Wil je graag je professioneel netwerk en/of CV versterken? Dan ben jij het communicatie/PR/marketing talent die Muziekvereniging Excelsior Winterswijk zoekt!

Wat kun je verwachten?

Als communicatie specialist werk je veel samen met het bestuur en de diverse commissies. Tevens ben je verantwoordelijk voor de tekstuele invulling van onze marketing en communicatie-uitingen. Je schrijft teksten en becommentarieert deze, zodat ze geschikt zijn voor publicatie. Het bijhouden van de sociale media behoort tevens tot je pakket. Jij weet wat oplossingsgericht en effectief communiceren is. Van opiniërend tot informerend: jij zet de toon.

Ervaring in het schrijven van PR-teksten is een pré.

In de praktijk houdt het voorgaande in dat je verantwoordelijk bent voor:

  • webteksten en onze communicatie via social media;
  • persberichten, artikelen en interviews rondom concerten en evenementen;
  • wervende communicatie zoals uitnodigingen en mailings;
  • ons digitale nieuwsmagazine: de Excelsior X’press;
  • communicatie met onze businessclub.

Tevens wordt er van je verwacht dat je (regelmatig) aansluit bij de bestuursvergadering(en) welke iedere tweede dinsdag van de maand plaatsvinden. Op deze manier word je betrokken bij onze vereniging. We schatten de tijdsinvestering op circa 2-4 uur per week.

Wat bieden wij?

Het betreft een vrijwilligers vacature, we kunnen dus helaas geen salaris aanbieden. Wel bieden we een uitdagende (leer)omgeving met volop leuke contacten, een energieke en dynamische vereniging, enthousiaste leden en vrijwilligers en veel ontwikkelmogelijkheden. Uiteraard word je als vrijwilliger betrokken bij de vereniging, wat betekent dat je uitnodigingen ontvangt voor verenigingsactiviteiten en vrijkaarten voor concerten.

Interesse?

Heb jij interesse gekregen in deze vacature en wil je solliciteren? Stuur dan een korte reactie en/of CV naar voorzitter Arjan Bentsink via voorzitter@excelsior-winterswijk.nl. Voor vragen mag je ook telefonisch contact opnemen met Arjan 06- 2435 0101. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze vereniging kijk dan ook eens op www.excelsior-winterswijk.nl

Deel deze pagina...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin