Excelsior in de Liedjesstraat i.s.m. Warboel

Ben jij weleens in De Liedjesstraat geweest? Het is de allerleukste straat in Nederland. Sander woont er al jaren met heel veel plezier. Samen met de muzikanten van de buurtband maakt hij elke week muziek op het plein. Er wordt gezongen, gespeeld, feest gevierd en muziek gemaakt. Dat doen ze al jaren. En iedereen mag meedoen! Burgemeester Nico Nootjes zorgt voor orde, rust en regelmaat. Hij doet dat keurig volgens de laatste regels en wetten die door de voltallige gemeenteraad zijn opgesteld. Dit jaar organiseert burgemeester Nico Nootjes het buurtfeest. En dit jaar heeft hij Muziekvereniging Excelsior uitgenodigd om mee te spelen met nog véél meer muzikanten. Hoe cool is dat! Maar pssst… niet doorvertellen hoor. Het is nog een grote verrassing!

Warboel is regelmatig te zien op festivals, waaronder de Zwarte Cross, op scholen en in theaters. Elk jaar komen er duizenden kinderen naar hun grote Sinterklaasvoorstellingen.

Er zijn twee voorstellingen van “Excelsior in de Liedjesstraat” in Theater De Storm op zondag 9 juni 2024, één in de ochtend om 10:30 uur en een matinee om 14:00 uur. Voor kaartverkoop: https://www.theaterdestorm.nl/voorstelling/familie/excelsior-in-de-liedjesstraat-5/

Bekijk hier alvast een voorproefje van “Excelsior in de Liedjesstraat”: https://www.youtube.com/watch?v=KcgM9cxOfdU

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van de volgende organisaties: