Vrienden en donateurs

Vriend van Excelsior

Draagt u Muziekvereniging Excelsior een warm hart toe en wilt u ons steunen?

Dan kunt u Vriend van Excelsior worden. Als Vriend geniet u diverse voordelen, zoals twee vrijkaarten voor ons grote winterconcert, korting op extra toegangskaarten en een digitaal abonnement op ons clubblad ‘Excelsior X-press’. Al vanaf € 50,- mogen twee personen uit een huishouden zich Vriend van Excelsior noemen. Met uw jaarlijkse bijdrage helpt u ons en onze jeugd om nog vele jaren muzikaal actief te blijven.

Donateur van Excelsior

Wilt u Excelsior steunen met een lager bedrag? Ook dat kan. Wij zijn heel blij met iedere vorm van ondersteuning. U kunt donateur worden vanaf €10,– per jaar. U ontvangt dan een korting op de concertkaarten voor het grote theaterconcert in december. Met uw bijdrage maakt u het mogelijk dat Excelsior nog vele jaren muzikaal actief en betrokken kan blijven.

U kunt uw donateursbijdrage per incasso betalen, maar u kunt er ook voor kiezen, dat jaarlijks één van onze vrijwilligers bij u langskomt om het bedrag contant op te halen.

Wilt u Vriend- of donateur van Excelsior worden, of wilt u meer informatie? Dan kunt u een mail sturen naar penningmeester@excelsior-winterswijk.nl of neem telefonisch contact op met onze penningmeester Peter Oldeman, telefoonnummer 0543 – 562 586.