Pretteketet

Samenspeelgroepje voor alle leerlingen die start met muzieklessen.

pretteketetExcelsior vind het belangrijk om nieuwe leden bij de vereniging te betrekken en ze in aanraking te laten komen met samenspel. Hiervoor is de samenspelgroep Pretteketet.

Gelijk met het starten van de muzieklessen, worden de kinderen uitgenodigd deel te nemen aan Pretteketet. Ze vormen meteen een gezellige groep, die de komende jaren samen zullen optrekken. Met Pretteketet maak je samen muziek op een laagdrempelige en gezellige manier. Hierdoor wordt de muzikale ontwikkeling bevorderd, tevens maken de leden al in een vroeg stadium kennis met elkaar en met het verenigingsleven.

Het muzikale jaar wordt voor de zomervakantie altijd afgesloten met een groot jeugdconcert, waarvoor steeds weer wordt gezocht naar bijzondere locaties en thema's. Tijdens dit concert doen alle jeugdonderdelen van Excelsior mee. Maar ook tussendoor wordt er gekeken naar kleine concertjes, zo speelt Pretteketet ook vaak mee met de afsluitingen van onze cursus Muziek en Zo.

Pretteketet repeteert op maandagavond van 17:30 tot 18:00 uur in mfa Pelkpark en staat onder leiding van Hans Roerdinkholder.

Met al je vragen over Pretteketet kun je terecht bij contactpersoon Linda Colenbrander opleiding@excelsior-winterswijk.nl of tel 06-12272956

Lijkt het jou ook leuk om muziek te maken? Lees dan snel verder hoe je lid kunt worden