Vrijwilligers

Een vereniging als Excelsior zou niet kunnen bestaan zonder de vrijwillige inzet van een groot aantal mensen. Zo kent de vereniging een groep van 15 vrijwilligers die om de twee weken op maandag oud-papier inzamelen bij bedrijven. Zij zorgen hiermee voor een onmisbare inkomstenbron. Daarnaast zijn vele vrijwilligers betrokken bij de vereniging voor “vaste” taken als bijvoorbeeld, het draaien servicediensten in de verenigingshuiskamer, het bezorgen van verenigingspost, het werven van donateurs en sponsoren, en het innen van donateursgelden en de verkoop van gebruikte boeken. Ook wordt er vaak een beroep gedaan op vrijwilligers om te assisteren bij evenementen en activiteiten.

Excelsior hecht grote waarde aan het bedanken- en betrekken van alle onmisbare vrijwilligers te bedanken/betrekken. Excelsior heeft met voor de inzet van ruim 150 vrijwilligers tijdens het Zandsculpturenfestvial in Winterswijks de gemeentelijke vrijwilligersprijs ontvangen.

Vrijwilligers Excelsior Winterswijk Zandsculputrenfestival

Vrijwilligers Zandsculpturenfestival

Voldoende vrije tijd en behoefte aan een leuke zinvolle invulling? Vind je het leuk om ook bij Excelsior te horen?? Wij heten je van harte welkom.

Actuele vacatures:

Chauffeur slagwerktrailer. Tijdens concerten en optredens is het vaak nodig om ons slagwerkinstrumentarium te vervoeren. De vereniging beschikt hiervoor over een grote gesloten aanhangwagen. Hiervoor zoeken wij een chauffeur met BE rijbewijs, bij voorkeur rijervaring met een grote aanhangwagen/caravan en het liefst in bezit van “een passende auto met trekhaak”.

Medewerker oud-papier inzameling. Voor uitbreiding van de groep oud papier inzamelaars zijn wij op zoek naar een aanpakker, die het leuk vind om met de andere vrijwilligers, oud-papier op te halen bij onze klanten. Inzameling vind plaats op iedere 1e en 3e maandag van de maand. Meer informatie, of een keer proefdraaien/kennismaken? Neem gerust contact op.

Neem contact op met voorzitter Danny Oonk, via mail voorzitter@excelsior-winterswijk.nl of telefonisch 06-11411302. Samen gaan we op zoek naar een taak die bij jou past en die jij leuk vind. Of neem contact op over bovenstaande actuele vacatures.