Muziekvereniging Excelsior heeft sinds december 2014 haar eigen plek in Multi Functionele Accommodatie (MFA) Pelkpark aan de Hakkelerkampstraat in Winterswijk. Deze accommodatie deelt Excelsior met twee basisscholen; De Kolibrie en De Bataaf.

MFA-Winterswijk-Oost

Verenigingsruimten

Excelsior beschikt over een eigen opslag voor muziekinstrumenten, slagwerk, kleding en stoelen.

In het gebouw hebben we onze eigen huiskamer, waar leden tijdens- en na de repetities, een comsumptie kunnen nuttigen. Ook wordt de ruimte gebruikt voor vergaderingen en kleinere verenigingsbijeenkomsten.

Repetitieruimte

Voor de repetities van slagwerkgroep, orkest en training van de majorettes, wordt gebruik gemaakt van de grote multifunctionele zaal die zich in het hart van het gebouw bevindt. Deze ruimte is zodanig gebouwd dat er geen geluidsoverlast is voor de beide scholen en omgeving. Bij de bouw is nadrukkelijk rekening gehouden met het gebruik als repetitieruimte, de zaal beschikt over een uitstekende akoestiek.

Deze zaal is voorzien van een professionele geluidsinstallatie, met beamer en projectiescherm.

Verhuur

De ruimtes worden voor “culturele activiteiten” zoals; lezingen, filmavonden, theater-, zang-, dans- en muziekrepetities verhuurd aan derden. Muziekverenigingen kunnen in overleg gebruik maken van ons uitgebreide slagwerkinstrumentarium. Wij kunnen bij dagactiviteiten op verzoek zorgdragen voor alle consumpties en eventueel een lunch.

In onze agenda kunt u zelf de beschikbaarheid van de locatie controleren.

Voor reserveringen, tarieven of vragen kunt u contact opnemen met onze beheerder Gerrit Wullink: beheer@excelsior-winterswijk.nl of telefonisch 06 – 2759 8989.

Deel deze pagina...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin