Extra voorstelling Oud Winterswijk

Zondagavond 9 december wordt een extra voorstelling gegeven van de productie Oud Winterswijk. De eerder geplande voorstellingen zijn nagenoeg uitverkocht, daarom is besloten tot een derde voorstelling. Hiermee willen de deelnemers zoveel mogelijk mensen de kans geven deze bijzondere voorstelling mee te maken.

In de huidige tijd is het niet vanzelfsprekend dat een concertzaal uitverkocht raakt. Drie voorstellingen is uniek. Wat maakt deze voorstelling zo bijzonder? Hierop heeft orkestmanager Danny Oonk van Excelsior een duidelijk antwoord. “Excelsior heeft een lange traditie met het organiseren van aansprekende producties. Hierbij wordt de publiekservaring centraal gesteld. Er wordt niet alleen gespeeld wat wij als orkest aantrekkelijk vinden. Wij vinden het zeker zo belangrijk dat onze bezoekers genieten, en dat zij hun positieve ervaringen delen met anderen. Mede daardoor zien wij al jaren een stijgend bezoekersaantal”.

In Oud Winterswijk neemt de muziek en het orkest nog steeds een centrale rol in, maar Oud Winterswijk is zo veel meer dan alleen een concert. Tijdens de voorstelling worden prachtige foto- en film beelden getoond uit het rijke archief van de Facebookpagina Oud Winterswijk van Hans Tenbergen. Bijzonder in deze voorstelling is ook de inbreng van acteurs. De Winterswijkse regisseur Peter Schot heeft teksten geschreven en samen met een enthousiaste groep acteurs gewerkt aan het vertellen van de vele mooie, bijzondere verhalen uit de geschiedenis van Winterswijk.

Excelsior neemt u mee naar de bodem van de steengroeve en laat u kennis maken met het Winterswijkse verzet tijdens de 2e wereldoorlog. Van de welbekende feesten van Vereeniging Volksfeest naar de minder bekende plannen voor een tramlijn en een haven in Winterswijk.

De extra voorstelling wordt uitgevoerd op zondagmiddag 9 december om 19.45 uur in de grote zaal van Theater De Storm. Kaarten kosten €15,– en zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater, telefonisch via 0543-519285 en via de website www.theaterdestorm.nl en bij Oonk Speciaalzaak (Misterstraat 47).

Deel deze pagina...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin