Tot ons grote verdriet is op zaterdag 18 april jl. toch nog onverwacht overleden ons bestuurslid

Gerrit Wullink

Wij hebben Gerrit in 2012 leren kennen doordat hij vrijwilliger was tijdens het mede door ons georganiseerde Zandsculpturenfestival. Als dagcoördinator was hij veel aanwezig tijdens het festival. Aansluitend op het festival is Gerrit betrokken geraakt bij onze vereniging en heeft hij zich in korte tijd zeer verdienstelijk gemaakt. Niet als muzikant, maar wel als fanatiek vrijwilliger. Eerst als lid van de organisatiecommissie, waar hij medeverantwoordelijk was voor de logistiek rondom alle concerten. In november 2014 heeft Gerrit plaatsgenomen in het bestuur van de vereniging, met als hoofdtaak het beheer van de toen nieuw te realiseren huisvesting in de MFA Pelkpark. Als beheerder van het gebouw was Gerrit voor velen het aanspreekpunt van de vereniging.

Tot recent was Gerrit nog zeer actief binnen de vereniging. Bij alle verenigingsactiviteiten was hij aanwezig, ook toen zijn gezondheid achteruit ging. Op onverwachte momenten kwam hij toch nog bij de verenigingsaccommodatie langs om te helpen, te coördineren of samen te zijn. Hij had veel doorzettingsvermogen en levenskracht.

Gerrit bracht vrolijkheid, sfeer en gastvrijheid in de huiskamer. Er was altijd tijd voor een kop koffie, een praatje of een (Achterhoeks) plaagstootje. Hij had een eigen gevoel voor humor en hield van ouwehoeren en ‘lekker drammen’. Iedereen die Gerrit beter leerde kennen, wist dat achter zijn soms ferme uitspraken een groot hart schuil ging. Gerrit was een markante persoonlijkheid, gedreven, hield van gezelligheid en was plichtsgetrouw. De vereniging verliest in hem een zeer betrokken en waardevol bestuurslid. We gaan hem missen binnen onze vereniging.

Wij wensen de familie en naasten van Gerrit heel veel sterkte met dit verlies.

Bestuur, leden en vrijwilligers
Muziekvereniging Excelsior Winterswijk

Deel deze pagina...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin