Kaartverkoop De Gelaarsde Kat (4+) nu gestart!

De kaartverkoop voor het muzikale sprookje “De Gelaarsde Kat” op zondag 25 februari a.s. om 11:00 uur in Boogie Woogie is gestart.

In ‘De Gelaarsde Kat’ neemt het harmonieorkest van Excelsior je mee naar het sprookje over een jonge molenaarszoon en zijn vindingrijke kat. Bij het overlijden van de molenaar erft de oudste zoon de molen, de middelste erft de ezel en de jongste zoon erft de kat. De arme jongeman is erg verdrietig en zegt tegen de kat: “ik weet dat je een goede kat bent en ik hou van je, maar als je slim bent ga je ervandoor en laat je mij alleen met mijn ellende”. De kat hoort het aan en zegt vervolgens op ernstige toon: “wees maar niet bedroefd, geef mij een zak en een paar laarzen en u zult zien dat u er nog niet zo slecht vanaf bent gekomen.” 

En zo begint het sprookje van ‘De Gelaarsde Kat’. Door de naadloze overgang tussen verhaal en de prachtige muziek van het harmonieorkest krijgt dit sprookje een extra dimensie. Het muzikale sprookje duurt ongeveer 40 minuten en is daardoor ook zeer geschikt voor jonge kinderen.

De voorstelling vindt plaats op zondag 25 februari 2024 om 11:00 uur in de concertzaal van Boogie Woogie (Roelvinkstraat 2, Winterswijk) en na afloop is er nog een leuk ‘na programma’ in de foyer van Boogie Woogie. Kaartjes voor zowel volwassenen als kinderen kosten € 5,- en zijn te koop bij Oonk Speciaalzaak (Misterstraat 47, Winterswijk) en online via de volgende website: https://excelsior-winterswijk.weticket.com/