Oud Winterswijk een muzikale reis door de tijd

Muziekvereniging Excelsior neemt u voor de tweede keer mee op een muzikale reis door de rijke historie van oud Winterswijk. Ook nu met een krachtige combinatie van beeld en geluid. De beelden komen uit de rijke archieven van Oud-Winterswijk en komen tot leven door boeiende verhalen, smeuïge anekdotes en bijpassende muziek, gespeeld door het ruim 80-koppige harmonieorkest van Excelsior onder leiding van Henk Jan Heijnen.

Excelsior neemt u mee naar de bodem van de steengroeve en laat u kennis maken met het Winterswijkse verzet tijdens de 2e wereldoorlog. Van de welbekende feesten van Vereeniging Volksfeest naar de minder bekende plannen voor een tramlijn en een haven in Winterswijk. Om de historie nog meer tot leven te laten komen, heeft Excelsior de samenwerking gezocht met de Winterswijkse regisseur Peter Schot.

Excelsior wil zoveel mogelijk (oud-)Winterswijkers een kans geven om te genieten van dit unieke concert. Daarom zal het concert op twee data worden uitgevoerd: zaterdagavond 8 december om 20.15 uur en zondagmiddag 9 december om 14.30 uur in de grote zaal van Theater De Storm. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater, telefonisch via 0543-519285 en via de website www.theaterdestorm.nl en bij Oonk Speciaalzaak (Misterstraat 47).

 

Oud Winterswijk 2018 ExcelsiorOud Winterswijk 2018 Excelsior

Deel deze pagina...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin