Na drie succesvolle voorgaande edities te hebben gehad, start Muziekvereniging Excelsior ook dit jaar weer met het project Muziek & Zo. In dit project krijgen basisschoolkinderen uit Winterswijk én omgeving de mogelijkheid om kennis te maken met diverse muziek- en slagwerkinstrumenten.

Muziek & Zo is een samenwerkingsverband tussen de basisscholen in Winterswijk en Muziekvereniging Excelsior. Dit project vormt tevens een perfecte aanvulling op de AMV-lessen die vanuit Muziekschool BoogieWoogie worden verzorgd.

In tien (buitenschoolse) lessen wordt op een leuke en laagdrempelige manier kennisgemaakt met diverse blaas- en slagwerkinstrumenten. De nadruk ligt hierbij op het samenspel, het kennismaken met muziekinstrumenten maar natuurlijk ook op het ervaren van plezier door samen muziek te maken. De lessen worden verzorgd door muziekdocent en fluitiste Miranda Loff.

Leerlingen in de leeftijd van 7 tot 9 jaar van alle basisscholen in en rond Winterswijk zijn van harte welkom! De lessen vinden plaats op de maandagmiddag en de eerste les staat gepland op 7 oktober. De lessen zijn van 14.30 uur tot 15.15 uur in het MFA Pelkpark. De kinderen kunnen dus direct vanaf school aansluiten. In december wordt het project afgesloten met een écht optreden voor een groot publiek!

Leerlingen die na de cursus graag door willen gaan met muziek maken op de klarinet of verder willen gaan met slagwerk betalen het eerste jaar geen contributie aan Excelsior. Alle leerlingen die zich na de cursus aanmelden bij Excelsior krijgen, ongeacht het instrument dat ze kiezen, het cursusgeld retour!

De kosten voor Muziek & Zo bedragen €25,00. Dit is inclusief het gebruik van diverse muziekinstrumenten en lesmaterialen. Voor aanmelding  of vragen over Muziek & Zo kunt u terecht bij Linda Colenbrander, te bereiken via opleiding@excelsior-winterswijk.nl of via 06-12272956.

Deel deze pagina...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin